Agenția de Rating Politic
Client:Partidul National Liberal si Uniunea Social Liberala
Date:February 07, 2013

Selectia candidatilor USL (2011-2012)

Agentia de Rating Politic a fost cooptata alaturi de alte institute si firme de cercetare de piata pentru realizarea sondajelor de opinie pentru selectia oficiala a candidatilor USL. Este un proiect care a adus consacrarea Agentiei pe piata din Romania.

La selectia candidatilor pentru alegerile locale, desfasurata in mai-iulie 2011, simultan in toate judetele, am participat in toate fazele de la pregatirea metodologica, realizarea interviurilor si pana la prezentarea finala a rezultatelor. Toate sondajele au fost realizate cu intervuri fata in fata, in zone diferite ale tarii.

Agentia de Rating Politic a lucrat si lucreaza cu echipele proprii de operatori, simultan in mai multe regiuni ale Romaniei. Printr-un sistem nou si original am putut verifica in proportie de 100% chestionarele din teren.

Marea majoritate a celor indicati de Agentia de Rating Politic drept candidati viabili pentru USL si care au fost desemnati candidati au castigat alegerile locale sau au fost foarte aproape sa le castige.

In total Agentia de Rating Politic a acoperit 11 judete in procesul de selectie a candidatilor PNL si USL pentru alegerile din 2012.